Examen ANC

Click aici pentru tutorialul de logare in platforma de examen.

INSTRUCTIUNI PENTRU EXAMEN

CITITI CU ATENTIE!!!           

1. Cronometrul a fost setat si va fi vizibil timpul ramas imediat ce incepeti examenul in fereastra. Odata ce timpul s-a scurs, examenul este finalizat si nu mai este posibila niciun fel de actiune.
2. Sunt in total 20 de intrebari, fiecare valorand 0.50 puncte pentru un raspuns corect. 19 intrebari sunt de tip grila cu 1 raspuns corect si 1 intrebare este deschisa, reprezentand un studiu de caz ce trebuie rezolvat.
3. Puteti marca orice intrebare (Butonul FLAG din dreapa jos a ecranului) pentru a reveni asupra sa mai tarziu.
4. Puteti sterge raspunsurile (Butonul CLEAR din dreapa jos a ecranului).
5. Daca apasati Butonul DROP din dreapa jos a ecranului, inseamna ca renuntati la examinare si niciun rezultat nu va mai fi generat. Examenul este considerat picat.
6. Puteti finaliza examenul, chiar daca sunt intrebari la care nu ati raspuns. Scorul pentru acestea va fi 0.
7. Odata ce ati apasat butonul FINISH si examenul este finalizat, nu mai puteti reveni.
8. Mentionam ca in timpul examenului, optiunea de copy-paste este restrictionata si orice incercare va fi alertata in sistemul de supraveghere si poate duce la descalificarea dumneavoastra. Totodata, vor fi monitorizate pe durata examenului date precum: locatie, browser folosit si IP, in timp real, ulterior, datele fiind sterse dupa validarea punctajului obtinut.
9. Prin accesarea casutei ACCES EXAMEN de mai jos, ne dati acordul dumneavoastra pentru monitorizarea datelor de la pct 8, in vederea derularii examenului precum si pentru faptul ca ati citit si ati inteles instructiunile din aceasta pagina. Lipsa acordului duce la imposibilitatea asigurarii securitatii conditiilor de desfasurare a evaluarii online si deci la imposibilitatea sustinerii examenului.
 
10. Timpul de lucru este de 120 de minute. Pentru absolvirea examenului este necesara o proportie de 50% de intrebari corecte si media 6 la probele teorie si portofoliu practic, conform metodologiilor internationale. 

11. Va reamintim ca acest examen este inregistrat in conformitate cu Ordinul nr. 1149/2020 din 16.07.2020, iar continuarea in pagina de examen si derularea acestuia reprezinta faptul ca ati luat la cunostinta de aceasta cerinta legala.
 
                                             

   Va uram mult success!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.