Examen

Click aici pentru tutorialul de logare in platforma de examen.

INSTRUCTIUNI PENTRU EXAMEN

CITITI CU ATENTIE!!!

  1. Fereastra de examen are un cronometru care a fost setat si va fi permanent vizibil timpul ramas imediat ce incepeti examenul in fereastra. Odata ce timpul s-a scurs, examenul este finalizat si nu mai este posibila niciun fel de actiune.
  2. Pentru a trece examenul, trebuie sa raspundeti corect la minimum 60% dintre acestea.
  3. Puteti marca orice intrebare (Butonul FLAG din dreapa jos a ecranului) pentru a reveni asupra sa mai tarziu
  4. Puteti sterge raspunsurile (Butonul CLEAR din dreapa jos a ecranului)
  5. Daca apasati Butonul DROP din dreapa jos a ecranului, inseamna ca renuntati la examinare si niciun rezultat nu va mai fi generat. Examenul este considerat picat
  6. Puteti finaliza examenul, chiar daca sunt intrebari la care nu ati raspuns. Scorul pentru acestea va fi 0. Intrebarile corecte vor primi 10 puncte fiecare.
  7. Odata ce ati apasat butonul FINISH si examenul este finalizat, nu mai puteti reveni.
  8. Mentionam ca in timpul examenului, optiunea de copy-paste este restrictionata si orice incercare va fi alertata in sistemul de supraveghere si poate duce la descalificarea dumneavoastra. Totodata, vor fi monitorizate date precum: locatie, browser folosit si IP, in timp real, ulterior, datele fiind sterse dupa validarea punctajului obtinut.
  9. Prin click pe butonul EXAMEN de mai jos, ne dati acordul dumneavoastra pentru monitorizarea datelor de la pct 8, in vederea derularii examenului precum si pentru faptul ca ati inteles instructiunile din aceasta sectiune. Lipsa acordului duce la imposibilitatea asigurarii securitatii conditiilor de desfasurare a evaluarii online si deci la imposibilitatea sustinerii examenului.
  10. Va rugam dati click pe butonul de mai jos pentru a intra pe platforma de examen online.

   Va uram mult success!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.