Protectia Datelor

EXERCITAREA DREPTURILOR PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru a ne sprijini in a certifica identitatea dumneavoastra, cererea pe care o depuneti va fi insotita de o copie a documentelor de identitate (CI/BI, pasaport).  

INITINVEST CONSULTING SRL nu dezvaluie date cu caracter personal in situatia in care nu se certifica identitatea  solicitantului si/ sau a persoanei vizate.  

In situatia in care va veti prezenta personal, identitatea va fi verificata de catre INITINVEST CONSULTING SRL in momentul depunerii cererii.   

In aceasta situatie nu sunteti obligat (a) sa depuneti copii ale documentelor de identitate. 

INITINVEST CONSULTING SRL furnizeaza raspuns solicitarilor depuse, incepand cu data de 25 Mai 2018, in termen de 30 de zile de la data de inregistrare a solicitarii. Resposabilul cu Protectia Datelor pastreaza o evidenta a solicitarilor de date si de primire a acestora.

Ce tip de solicitare doriti sa faceti?FORMULAR DE SOLICITARE A ACCESULUI LA INFORMATII

CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI LA RECTIFICAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI LA STERGEREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI DE PORTABILITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI LA OPOZITIE


CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI LA RESTRICTIONAREA PRELUCRARII

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.