GDPR Crisis Management – Consultanta/ Interventie in domeniul GDPR

GDPR Crisis Management – Consultanta/ Interventie in domeniul GDPR

1.480,00 lei TVA Inclus

1. Descriere succinta

Ai o bresa de securitate a datelor cu caracter personal si vei sa fii sigur ca o gestionezi conform regulamentului, cu sprijinul unui expert GDPR?

GDPR CRISIS MANAGEMENT raspunde tuturor nevoilor tale! Acest pachet iti pune la dispozitie un expert in domeniul GDPR care va gestiona bresa de securitate a datelor cu caracter personal in limita resurselor de care dispui. Acesta va realiza interviurile de investigare, colectarea probelor, evaluarea si clasificarea evenimentului, completarea notificarii privind incalcarea securității datelor personale catre ANSPDCP si a persoanelor vizate (dupa caz), dar si documentarea procedurilor pe care le urmeaza si de care te vei putea folosi in cazul in care vei intampina o situatie similara.

2. Cui se adreseaza 

GDPR CRISIS MANAGEMENT se adreseaza expertilor in domeniu GDPR si companiilor care se confrunta cu o bresa de securitate a datelor cu caracter personal si vrea sa asigure o gestionare conforma cu regulamentul, cu ajutorul unui expert GDPR.

3. Beneficii 

  • 12 h de consultanta online/ telefonica cu unul dintre expertii nostri in domeniul GDPR;Realizarea interviurilor de investigarea de catre unul dintre expertii nostri in domeniul GDPR;
  • Evaluarea si clasificarea corecta a evenimentului realizata de catre unul dintre expertii nostri in domeniul GDPR;
  • Investigarea evenimentului de catre unul dintre expertii nostri in domeniul GDPR;
  • Intocmirea rapoartelor interne si a registrelor interne de catre unul dintre expertii nostri in domeniul GDPR;
  • Redactarea Planului de Management al Crizei de catre unul dintre expertii nostri in domeniul GDPR;
  • Completarea Notificarii incalcarii securității datelor personale catre ANSPDCP si a notificarii persoanelor vizate, dupa caz, de catre unul dintre expertii nostri in domeniul GDPR;
  • Intocmirea procedurilor necesare in cazul unei incalcari privind secritatea datelor cu caracter personal, de catre unul dintre expertii nostri in domeniul GDPR;
  • Dispunem de o echipa de experti ce are in componenta sa:
  • 1 expert GDPR cu 2 ani experienta in aplicarea Regulamentului, cu certificare internationala;
  • 1 expert IT cu peste 15 ani in domeniu, cu peste 2 ani experienta in GDPR cu expertiza in auditarea sistemelor IT;
  • expert Resurse Umane cu peste 10 ani de experienta in domeniu si peste 1,5 ani in GDPR, cu certificare DPO;
  • 1 jurist cu peste 2 ani experienta in domeniul GDPR;
  • 1 consultant GDPR cu peste 1,5 ani experienta in implementarea conformitatii GDPR la diferite organizatii din domeniul public si privat cu peste 500 de angajati, certificat DPO autorizat ANC;

4. Descriere continut

  • 12 h de consultanta online/ telefonica;
  • Realizarea interviurilor de investigarea;
  • Evaluarea si clasificarea a evenimentului;
  • Investigarea evenimentului;
  • Intocmirea rapoartelor interne si a registrelor interne;
  • Redactarea Planului de Management al Crizei;
  • Completarea Notificarii incalcarii securității datelor personale catre ANSPDCP si a notificarii persoanelor vizate, dupa caz;
  • Intocmirea procedurilor necesare in cazul unei incalcari privind secritatea datelor cu caracter personal;

Protejarea drepturilor de autor
Continutul documentelor digitale incluse in TOOLKIT GDPR 4 DPO, oferite de InITinvest Consulting SRL sunt protejate de drepturi de autor in temeiul legii nr. 8/1996. Materialele digitale incluse in acest toolkit sunt distribuite exclusiv clientilor InITinvest Consulting si nu reprezinta o consultatie juridica in sensul Legii 51/1995.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Add a review